Accuriden uusin Case Studies mainos – LED Tailor Innova7ion

By 05/11/2018Uutiset

Carlo Casagrande Oy:n asiakas LED Tailor Innova7ion on päässyt uusimpana Suomalaisena yrityksenä mukaan Accuriden maailmanlaajuiseen Case Studies mainontaan, joka on juuri julkaistu Accuriden mainosverkostossa maailmanlaajuisesti. LED Tailor Innova7ion tuotealue on erittäin ajankohtainen desinfiointiratkaisuihin, jotka nousevat koko ajan tärkeämmäksi aiheeksi nyky maailmassa.

LED Tailor Innova7ion valmistamissa fotonidesinfiointi tuotteissa käytetään Accuride liukukiskoja, jotka ovat tarjonneet parhaan mahdollisen ratkaisun, joita asiakas on hakenut tuotteensa profiiliin sopivaksi toimivuuden ja laadun suhteen.  Yhteistyö LED Tailor Innova7ionin, Carlo Casagranden ja Accuriden kesken on luonut vankan pohjan ja asiakas on voinut luottaa, että heidän tarpeensa on toteutettu parhaalla mahdollisella panoksella. Näin kaikki projektit on voitu viedä loppuun lujassa yhteistyössä ilman ongelmia.

Tämä yhteistyö on luonut vahvan siteen yrityksien välille ja näin LED Tailor Innova7ionin on helppo katsoa tulevaisuuden tuomia uusia haasteita fotonidesinfioinnissa uusien kiskojen osalta luottaen, että kaikki osapuolet panostavat parhaiden ratkaisujen löytämiseen nopealla aikataululla.

Lue LED Tailor Innova7ion Case Studies mainos heidän tuotteistaan, joissa Accuriden kiskot käytössä.

Leave a Reply