Takaisin

LIITÄNTÄKOMPONENTIT

Korkean suorituskyvyn omaavien laitteiden valmistajat ja piirilevyjä valmistavat valmistajat, joiden tuotteet täyttävät tiukimmat vaatimukset kriittisille sovelluksille, edellyttävät sähköisiä komponentteja ja liitäntäratkaisuja, jotka tarjoavat erinomaisen laadun ja luotettavuuden. Tähän Oxley antaa tuotteillaan tuen ja turvan.

Tyypillisiä teollisia sovelluksia Oxley liitäntäkomponenttituotteille ovat korkeajännitteiset teholähteet, kriittiset tietokoneen kiintolevyt, paloturvallisuuden ohjauslaitteet, lääketieteelliset ja farmaseuttiset laitteet, öljy- ja kaasujärjestelmät, sähköntuotanto- ja jakelulaitteet sekä rautatie- ja televiestinnän infrastruktuuri. Ilmailu- ja sotilasmarkkinoilla Oxleyn tuotteita löytyy tyypillisesti ilma-aluksissa, sotilasajoneuvoissa, maa-asemissa, pinta-aluksissa ja sukellusveneissä sekä ilma- ja maa-viestintälaitteissa.

Oxley tarjoaa monipuolisen valikoiman pintaliitos komponentteja ja pinnoitettuja läpivientejä (PTH), jotka sisältävät testiliittimet, eristetyt liittimet, testipistokkeet ja pistorasiat, painetun piirin liittimet sekä ainutlaatuisen Snaplox-liitäntäjärjestelmän.

LIITÄNTÄKOMPONENTIT

KATSO TUOTTEET