Takaisin

Oxley

Oxley Group Ltd.

1940-Luvulta asti toiminut Oxley on maailman johtavia yrityksiä joka tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja puolustus-, ilmailu-, avaruus-, rautatie- ja televiestintäsovelluksiin.

Oxley on specialisti LED-valaistuksessa, yönäköratkaisuissa, EMC-suodattimissa, liitäntäkomponenteissa sekä tiedonkeruutuotteissa. Oxley tarjoaa kattavat suunnittelu-, valmistus- ja testaustilat elektroniikalle, sähköoptisille järjestelmille ja komponenteille Englannin tehtaalla, sekä Yhdysvalloissa Oxley Inc. kautta.

Innovaatiot, laatu ja luotettavuus ovat ytimenä yrityksen komponenteissa joita toimitetaan maailman ympäri parantamaan erilaisten järjestelmien suorituskykyä.

KOMPONENTIT

Oxley suunnittelee ja valmistaa paneeliin asennettavia LED-valoja, EMI-tukahdutussuodattimia ja tarkkuuskoneistettuja liittimiä asiakkaille, jotka tarvitsevat tinkimättömän laadun ja luotettavuuden maailman vaativimmissa ympäristöissä sotilaallisissa ja teollisuuskohteissa.

EMI-TUOTTEET

KATSO TUOTTEET

LIITÄNTÄKOMPONENTIT

KATSO TUOTTEET

VALAISTUS JA VALAISTUSJÄRJESTELMÄT

Oxley on maailmankuulu innovaattori LED-valaistusjärjestelmien suunnittelussa ja valmistuksessa sotilas- ja ilmailuteollisuudelle.

Oxley tuottaa ratkaisuja ilma-, maa- ja merialueille. Kaikki LED-valaistusjärjestelmät ovat korkealaatuisia, kestäviä ja suunniteltu erityisesti haastavia ympäristöjä varten. Vaihto LED-tekniikkaan hehkulampuista tai loisteputkilampuista tuo säästöä kustannuksista, painosta ja energiansäästöstä.  Lisäksi LED-tuotteet parantavat luotettavuutta korkeammalla MTBF:llä (keskimääräinen aika ennen häiriötä).