Takaisin

Ojmar S.A.

Ojmar on toiminut yli 80 vuotta lukitusratkaisujen parissa, jonka seurauksena he pystyvät tarjoamaan asiakkailleen laajan valikoiman lukitusratkaisuja eri tarpeisiin. Yrityksen perusajatukseen kuuluu tehokas ja optimoitu kehitys, tuotanto ja asiakaspalvelu, jotka ovat taanneet näiden vuosien varrella vakaan sijan lukitusratkaisujen toimittajana ympäri maailman.

ISO 9001-2000, LGA ja ISO 14001 sertifikaatit osoittavat yrityksen laadusta ja halusta toimia parhaalla mahdollisella tavalla lukitusratkaisuiden parissa. Näiden lisäksi tätä tukee yli 80 patenttia mitä yritys on vuosien varrella tuonut mukanaan uusille lukitusratkaisuille.

Ojmar tarjoaa elektroniset ja mekaaniset lukitusratkaisut useisiin erilaisiin kalusteisiin erilaisissa ympäristöissä esim. pukukaapit, lokerot, laatikostot, kaapit, lasiliukuovet jne. Valikoimista löytyy lisäksi IP-suojaluokitellut lukitusratkaisut esim. uimahalleihin ja kylpylöihin. Lisäksi Ojmar elektroniset lukitusratkaisut saadaan liitettyä useisiin eri RFID järjestelmiin kiinni, jolloin liittäminen jo olemassa oleviin laitteistoihin on helppoa.